Doček 2018. na Trgu Krajine uz Nikolu Rokvića, Lukijana Ivanovića i Leksington bend

Vesna Popović
Doček 2018. na Trgu Krajine uz Nikolu Rokvića, Lukijana Ivanovića i Leksington bend

Banjaluka - Banjalučane i goste koji za vrijeme novogodišnjih praznika posjete ovaj grad, na Trgu Krajine bi u najluđoj noći trebalo da zabavljaju pjevači Nikola Rokvić i Lukijan Ivanović te "Leksington bend", saznaje "Glas Srpske".

Osim njihovog nastupa 31. decembra, planirano je da u okviru proslave budu održani i koncerti 30. decembra te 1. januara.

Kako saznajemo, pretposljednjeg dana ove godine planirano je da nastupe Sergej Ćetković i Ivana Peters, nekadašnja pjevačica grupe "Negativ", dok bi prvog dana 2018. godine publiku svojim nastupima trebalo da zagriju Toni Cetinski i Dženan Lončarević.

Iz Gradske uprave, koja organizuje proslavu Nove godine, nismo uspjeli da dobijemo informacije o tome ko će nastupiti.

Prema ranijim najavama iz Gradske uprave, novogodišnji program u Banjaluci će biti mnogo sadržajniji i sa brojnim novostima, uključujući i trodnevni koncert u centru grada, sa regionalnim muzičkim zvijezdama.

Gradonačelnik Igor Radojičić je na društvenim mrežama u petak jedino objavio da je Organizacioni odbor utvrdio načelni program zimskih javnih dešavanja u Banjaluci od 1. decembra 2017. do 15. januara 2018. godine.

Navedeno je da su planirani raznovrsni i atraktivni sadržaji na više lokacija u gradu za domaću publiku i goste u trajanju od 45 dana.

Vijest da će ove godine imati bogatiji program proslave Nove godine obradovala je mnoge Banjalučane.

- Organizatori su se potrudili da zadovolje mnoge muzičke ukuse i žanrove. Svako će naći nešto za sebe, a mene posebno raduje dolazak Sergeja Ćetkovića i Tonija Cetinskog - rekla je Radmila Pjanić.

Lukijan Ivanović je nastupio na Trgu Krajine i na dočeku 2017. godine. Uz bogat zabavni program i tradicionalni vatromet, tada su banjalučku publiku i njihove goste uveseljavali i Dušan Svilar, Aleksandra Radović i Tijana Dapčević sa bendom. Slavlje je trajalo skoro do dva časa iza ponoći.

"Zimzograd"

Prema planu gradskih službi, pored već prepoznatljivog "Zimzograda", grad će na još dvije lokacije, na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti RS i Narodnog pozorišta RS, prirediti prigodan novogodišnji program.

Zimska čarolija posebno oduševljava mališane, za koje će i ove godine biti priređen raznovrstan program.

Ko bi još trebalo da nastupi:

30. decembar

Sergej Ćetković

Ivana Peters

1. januar

Toni Cetinski

Dženan Lončarević

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana