Појавила се прва фотографија Груевског послије бјекства

Агенције
Појавила се прва фотографија Груевског послије бјекства

Скопље - Македонски медији објавили су послије подне фотографију на којој се види одбјегли бивши премијер Македоније Никола Груевски како шета Будимпештом.

Прва фотографија Груевског послије бјекства у Мађарску појавила се на друштвеним медијима мјесец дана након што је илегално напустио Македонију, а за сада се не зна аутор, када је напревљена и да ли је аутентична.

Македонска агенција Макфакс наводи да је део мађарских новинара подијелио фотографију Груеваског на Фејсбуку и Твитеру, уз напомену да је направљена у центру Будимпеште, у дијелу града у којем најчешће бораве туристи.

Додаје се да се поред Груевског на фотографији види човјек који личи на Александра Трајковског, одборника ВМРО ДПМНЕ у скопској општини Гази Баба, којем се суди у једном од случајева Специјалног тужилаштва за прислушкиване разговоре. Никола Груесвки, који је у Македонији осуђен на двије године затвора и против кога се води још неколико судских поступака, побјегао је из Македоније 11. новембра и за само десетак дана у Мађарској добио азил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана