Pogledajte kako labrador glumi da ga boli šapa kako bi izbjegao šetnju

GS
Foto: Printskrin

Iako su labradori inače jedna od najaktivnijih pasmina pasa, labrador Bruce iz Engleske je dokaz da je svaki pas priča za sebe.

Korisnica TikToka, Ejmi Nikolson, na svom je profilu podijelila snimak koja prikazuje kako je izgledala njena šetnja s Brusom.

Nikolson je  objasnila da je Brus porodični pas njenog dečka, koga je odlučila prošetati tokom jedne posjete da bi oboje dobili malu dozu treninga.

Ali, Brusu nije svidjela ta ideja i u jednom trenutku počeo je hodati sve sporije. Nakon što je primijetio da Nikolson nije shvatila njegovu poruku, počeo je šepati i praviti se da ga boli noga.

@freelance_amy You don’t fool me Bruce! Does anyone elses dog do this? #dogsoftiktok #labrador #labradorsoftiktok #dogsvideo #relatable Every 1's a Winner (Single Version) - Hot Chocolate

– Pregledala sam mu šapu, ali nakon dvije minute vratio se u normalu. Ovo je učinio već nekoliko puta, ali on je inače pravi slatkiš – izjavila je Nikolson, prenose Nezavisne novine.

Njenu objavu pregledalo je više od 5,6 miliona ljudi, a neki od njih ostavili su i komentare. “Holivud ga zove”, “Brus zaslužuje Oskara”, “Brus i ja odlično bi se slagali”, “Ovaj pas je moja duhovna životinja”, “Obožavam Brusa”, pisali su korisnici ispod objave

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana