U nastavku serije "Seks i grad" nosiće se nakit srpske dizajnerke

GS
Foto: Profimedia

I dok svi sa nestrpljenjem čekamo nastavak kultne serije "Seks i grad", fanovi već šeruju fotografije sa seta.

Nastavak serije "Seks i grad", naslovljen  uveliko se snima i And Just like Date publika sa nestrpljenjem čeka da vidi kako će izgledati nove avanture Keri, Mirande i Šarlot. Glumice Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis su već uveliko u centru pažnje i na meti foto-reportera, a pažnju posebno privlače njihove odjevne kombinacije, prenosi b92.

Za njihove kostime zadužena je Moli Rodžers, a na spisku dizajnera koje će "nositi" glavne protagonistkinje našlo se i ime naše dizajnerke nakita Ana Srdić.

Dio jedne kombinacije koju nosi glumica Nikol Ari Parker je prsten Ane Srdić. Napravljen je od zlata i poludragog kamena, i košta od 750 dolara. Vijest o tome je potvrdila i naša dizajnerka podjelivši fotku sa seta uz opis: "Budi hrabar, budi drugačiji".

Ana je po obrazovanju antropolog i dizajner, a dizajn nakita izučavala je na Tajlandu. Poznata je kao velika ljubiteljka Afrike. Inspiriše je kulturološka raznovrsnost, a poslovno sarađuje i privatno se druži sa čuvenom dizajnerkom Donom Karan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana