У наставку серије "Секс и град" носиће се накит српске дизајнерке

ГС
Foto: Профимедиа

И док сви са нестрпљењем чекамо наставак култне серије "Секс и град", фанови већ шерују фотографије са сета.

Наставак серије "Секс и град", насловљен  увелико се снима и And Just like Date публика са нестрпљењем чека да види како ће изгледати нове авантуре Кери, Миранде и Шарлот. Глумице Сара Џесика Паркер, Синтија Никсон и Кристин Дејвис су већ увелико у центру пажње и на мети фото-репортера, а пажњу посебно привлаче њихове одјевне комбинације, преноси б92.

За њихове костиме задужена је Моли Роџерс, а на списку дизајнера које ће "носити" главне протагонисткиње нашло се и име наше дизајнерке накита Ана Срдић.

Дио једне комбинације коју носи глумица Никол Ари Паркер је прстен Ане Срдић. Направљен је од злата и полудрагог камена, и кошта од 750 долара. Вијест о томе је потврдила и наша дизајнерка подјеливши фотку са сета уз опис: "Буди храбар, буди другачији".

Ана је по образовању антрополог и дизајнер, а дизајн накита изучавала је на Тајланду. Позната је као велика љубитељка Африке. Инспирише је културолошка разноврсност, а пословно сарађује и приватно се дружи са чувеном дизајнерком Доном Каран.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана