Melanija Tramp i Džil Bajden unijele šik i glamur na predsjedničku debatu

G.S.
Melanija Tramp i Džil Bajden unijele šik i glamur na predsjedničku debatu

Melanija je na predsjedničku debatu došla vrlo uglađena u elegantnom odijelu sa prugama Dolče Gabana koje košta 3.340 dolara, dok je Džil Bajden unijela malo glamura u fanki haljini sa resama.

Melanija (50) je izgledala kao da je upravo spremna da započne posao u crnom prugastom odijelu, koje je uparila sa salonkama sa potpisom Kristijana Lobutina vrijednim 695 dolara i bijelom košuljom.

U međuvremenu, Džil (69) se odlučila za zelenu svilenu haljinu dugih rukava koja je na prednjem dijelu imala detalje sa resicama.

Obije žene su nosile maske za lice, Džilina je bila zelene boje, dok je Melanija imala bijelu masku.

Melanija je viđena ranije tokom dana kada se sa suprugom, predsjednikom Trampom, ukrcala u avion erfors 1 kako bi otputovala u Klivlend uoči debate.

Džil je debitovala na događaju, podržavajući u kampanji svog supruga, bivšeg potpredsjednika, demokratskog predsjedničkog kandidata Džoa Bajdena.

Džil je prethodno viđena u zelenoj kombinaciji 2017. godine na svečanosti povodom pet godina na predstavljanju organizacije “Spasimo djecu” u Američkom prirodnjačkom muzeju i u februaru ove godine tokom gostovanja na kanalu MSNBC.

Trampove ćerke Ivanka i Tifani takođe su bile tu da podrže predsjednika.

Sve žene su bile vrlo šik, a Ivanka je nosila krem blejzer Gabrijele Herst od 3.210 dolara i pantalone u istoj boji, dok je njena mlađa sestra Tifani nosila jednostavnu haljinu u mornarsko plavoj boji.

Dugogodišnja partnerka Donalda Trampa mlađeg - Kimberli je slijedila Ivankin primjer i obukla bijelo odijelo uz pantalone, dok je supruga Trampovog sina Erika, Lara izabrala svečanu crnu haljinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana