Меланија Трамп и Џил Бајден унијеле шик и гламур на предсједничку дебату

Г.С.
Меланија Трамп и Џил Бајден унијеле шик и гламур на предсједничку дебату

Меланија је на предсједничку дебату дошла врло углађена у елегантном одијелу са пругама Долче Габана које кошта 3.340 долара, док је Џил Бајден унијела мало гламура у фанки хаљини са ресама.

Меланија (50) је изгледала као да је управо спремна да започне посао у црном пругастом одијелу, које је упарила са салонкама са потписом Кристијана Лобутина вриједним 695 долара и бијелом кошуљом.

У међувремену, Џил (69) се одлучила за зелену свилену хаљину дугих рукава која је на предњем дијелу имала детаље са ресицама.

Обије жене су носиле маске за лице, Џилина је била зелене боје, док је Меланија имала бијелу маску.

Меланија је виђена раније током дана када се са супругом, предсједником Трампом, укрцала у авион ерфорс 1 како би отпутовала у Кливленд уочи дебате.

Џил је дебитовала на догађају, подржавајући у кампањи свог супруга, бившег потпредсједника, демократског предсједничког кандидата Џоа Бајдена.

Џил је претходно виђена у зеленој комбинацији 2017. године на свечаности поводом пет година на представљању организације “Спасимо дјецу” у Америчком природњачком музеју и у фебруару ове године током гостовања на каналу MSNBC.

Трампове ћерке Иванка и Тифани такође су биле ту да подрже предсједника.

Све жене су биле врло шик, а Иванка је носила крем блејзер Габријеле Херст од 3.210 долара и панталоне у истој боји, док је њена млађа сестра Тифани носила једноставну хаљину у морнарско плавој боји.

Дугогодишња партнерка Доналда Трампа млађег - Кимберли је слиједила Иванкин примјер и обукла бијело одијело уз панталоне, док је супруга Трамповог сина Ерика, Лара изабрала свечану црну хаљину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана