Kožna jakna, ultimativni trend za nadolazeću jesen

GS/Agencije
Foto: Ilustracija

Bez obzira na to kakva nas jesen čeka, jakna će biti nezaobilazan dio naših kombinacija svaki put kad izađemo iz kuće, zbog čega je svoje mjesto pronašla u baš svakoj kolekciji.

Uz baloner kao vječno privlačni modni klasik s naglašenom dozom elegancije, među najboljim jaknama za novu modnu sezonu istakla se i ultimativna jakna - kožna jakna.

Svestrani karakter kožne jakne

U klasičnom biker modelu, svoje mjesto pronašla je u garderobama najvećih filmskih buntovnika i rokera, ali i u ormarima umjetnika i  djevojaka koje prate modne trendove. Kožna jakna oduvijek se isticala kao oličenje cool stila.

Danas je crna kožna jakna s detaljem u vidu patenta i remenom na dnu najpopularniji komad. Zavisno od tipa jakne koji želimo, možemo birati različite ovratnike, ali i kroj.

Od luksuznih modnih kuća i dizajnera do pristupačnih brendova, kožna jakna u jesenim kolekcijama vratila se u pregršt odličnih modela, među kojima će dame  pronaći onaj savršeni za svoj i ormar i izgled - opuštenijeg modnog izražaja će birati biker mood, a ljubiteljice klasike modele pročišćenih linija. Retro prizvuk pronaći ćemo u modelima od brušene kože i u raskošnim smeđim tonovima, dok će se kao najodvažniji istaknuti oni u jarkim bojama ili trendi modelima poput shacket jakne.

Bez obzira idete li na posao, kavu ili šetnju gradom, kožna jakna je komad duge istorije koji će osvježiti odjevne kombinacije u svakoj prilici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana