Кожна јакна, ултимативни тренд за надолазећу јесен

ГС/Агенције
Foto: Илустрација

Без обзира на то каква нас јесен чека, јакна ће бити незаобилазан дио наших комбинација сваки пут кад изађемо из куће, због чега је своје мјесто пронашла у баш свакој колекцији.

Уз балонер као вјечно привлачни модни класик с наглашеном дозом елеганције, међу најбољим јакнама за нову модну сезону истакла се и ултимативна јакна - кожна јакна.

Свестрани карактер кожне јакне

У класичном бикер моделу, своје мјесто пронашла је у гардеробама највећих филмских бунтовника и рокера, али и у ормарима умјетника и  дјевојака које прате модне трендове. Кожна јакна одувијек се истицала као оличење цоол стила.

Данас је црна кожна јакна с детаљем у виду патента и ременом на дну најпопуларнији комад. Зависно од типа јакне који желимо, можемо бирати различите овратнике, али и крој.

Од луксузних модних кућа и дизајнера до приступачних брендова, кожна јакна у јесеним колекцијама вратила се у прегршт одличних модела, међу којима ће даме  пронаћи онај савршени за свој и ормар и изглед - опуштенијег модног изражаја ће бирати бикер моод, а љубитељице класике моделе прочишћених линија. Ретро призвук пронаћи ћемо у моделима од брушене коже и у раскошним смеђим тоновима, док ће се као најодважнији истакнути они у јарким бојама или тренди моделима попут схацкет јакне.

Без обзира идете ли на посао, каву или шетњу градом, кожна јакна је комад дуге историје који ће освјежити одјевне комбинације у свакој прилици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана