Čuvena urednica Voga je izabrala: Ovi modni dodaci biće apsolutni hit

Agencije
Čuvena urednica Voga je izabrala: Ovi modni dodaci biće apsolutni hit

Iako se Ana Vintur ne pokorava trendovima, pomno prati šta se događa na modnim pistama koje diktiraju trendove.

Urednica američkog časopisa Vog, Ana Vintur preko onlajn platforme odgovara na brojna pitanja žena, a u poslednjoj rubrici govorilo se o trendovima u ovoj godini i modnim dodacima koji će dominirati, piše Gloria.

Iako se Vintur ne pokorava trendovima i godinama se ne odriče svojih prepoznatljivih sunčanih naočara i male torbice, pomno prati šta se događa na modnim pistama koje diktiraju trendove.

Prema legendarnoj urednici, u 2020. viđaćemo ove dodatke.

 

Modni dodaci od prirodnih materijala

Torbice, papuče, kaiševi, šeširi... slamnati i slični prirodni materijali na modnim pistama su aktuelni i izrazito su postali popularni. Vraćamo se prirodi u 2020. godini, pa obratite pažnju na ove komade, posebno torbice i šešire.

 

Nakit od bisera

Trend bisernog nakita u 2020. godini ide korak dalje i od suptilnog dodatka postaje komad nakita koji bi obavezno trebalo da imate. Nose se klasični biseri, ali i oni nepravilnog oblika koji podsećaju na leto, školjke i more.

 

'Bucket' torbe

Takozvane "bucket" torbe biće veliki hit u 2020., iako se na modnoj sceni već neko vreme nalaze. U novoj godini dolaze u fokus, što se dalo naslutiti iz brojnih kolekcija modnih brendova kao što su Celine ili Prada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana