Чувена уредница Вога је изабрала: Ови модни додаци биће апсолутни хит

Agencije
Чувена уредница Вога је изабрала: Ови модни додаци биће апсолутни хит

Иако се Ана Винтур не покорава трендовима, помно прати шта се догађа на модним пистама које диктирају трендове.

Уредница америчког часописа Вог, Ана Винтур преко онлajn платформе одговара на бројна питања жена, а у последњој рубрици говорило се о трендовима у овој години и модним додацима који ће доминирати, пише Глориа.

Иако се Винтур не покорава трендовима и годинама се не одриче својих препознатљивих сунчаних наочара и мале торбице, помно прати шта се догађа на модним пистама које диктирају трендове.

Према легендарној уредници, у 2020. виђаћемо ове додатке.

 

Модни додаци од природних материјала

Торбице, папуче, каишеви, шешири... сламнати и слични природни материјали на модним пистама су актуелни и изразито су постали популарни. Враћамо се природи у 2020. години, па обратите пажњу на ове комаде, посебно торбице и шешире.

 

Накит од бисера

Тренд бисерног накита у 2020. години иде корак даље и од суптилног додатка постаје комад накита који би обавезно требало да имате. Носе се класични бисери, али и они неправилног облика који подсећају на лето, шкољке и море.

 

'Буцкет' торбе

Такозване "буцкет" торбе биће велики хит у 2020., иако се на модној сцени већ неко време налазе. У новој години долазе у фокус, што се дало наслутити из бројних колекција модних брендова као што су Целине или Прада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана