Anđelina Džoli na premijeri filma "Eternals" privukla pažnju ukrasom na bradi

GS
Foto: agencije

Anđelina Džoli na premijeri filma "Eternals" u Los Anđelesu pojavila se u elegantnoj haljini, ali pažnju je privukao ukras na njenoj bradi.

Ova 46-godišnja glumica pozirala je sa petero svoje djece - Maddox (20), Zahara (16), Shiloh (15) i blizankama Vivienne i Knox (13)-u ponedjeljak na premijeri filma "Eternals" u Los Anđelesu.

Đoli za tu je priliku odjenula smeđu haljinu bez naramenica i ukrasila je zlatnim ukrasom na bradi koji se slagao s ostalim nakitom.

Pretpostavlja se da je zlatni ukras povezan sa njenim likom ratnice Thene. Modni detalj na licu Džoli izazvao je oštre reakcije modnih kritičara i fanova.

Njeni sinovi Maddox i Knox odlučili su se za odijela oštrog izgleda, a kćerke Vivienne i Shiloh odabrale su haljine. U međuvremenu, Zahara je blistala u srebrnoj haljini do poda koja je izgledala kao ona koju je Džoli nosila na dodjeli Oskara 2014. godine.

U filmu "Eternals" Džoli glumi ratnicu Thenu koja ima ogromnu snagu, brzinu i izdržljivost. U filmu pored Jolie glume Salma Hayek, Kit Harington, Richard Madden, Kumail Nanjiani i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana