Анђелина Џоли на премијери филма "Етерналс" привукла пажњу украсом на бради

ГС
Foto: aгенције

Анђелина Џоли на премијери филма "Етерналс" у Лос Анђелесу појавила се у елегантној хаљини, али пажњу је привукао украс на њеној бради.

Ова 46-годишња глумица позирала је са петеро своје дјеце - Маддоx (20), Захара (16), Схилох (15) и близанкама Вивиенне и Кноx (13)-у понедјељак на премијери филма "Етерналс" у Лос Анђелесу.

Ђоли за ту је прилику одјенула смеђу хаљину без нараменица и украсила је златним украсом на бради који се слагао с осталим накитом.

Претпоставља се да је златни украс повезан са њеним ликом ратнице Тхене. Модни детаљ на лицу Џоли изазвао је оштре реакције модних критичара и фанова.

Њени синови Маддоx и Кноx одлучили су се за одијела оштрог изгледа, а кћерке Вивиенне и Схилох одабрале су хаљине. У међувремену, Захара је блистала у сребрној хаљини до пода која је изгледала као она коју је Џоли носила на додјели Оскара 2014. године.

У филму "Етерналс" Џоли глуми ратницу Тхену која има огромну снагу, брзину и издржљивост. У филму поред Јолие глуме Салма Хаyек, Кит Харингтон, Рицхард Мадден, Кумаил Нањиани и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана