Ovo je najizolovanija kuća u Evropi: Do ulaza se hoda 20 minuta i trenutno je na prodaji VIDEO

GS
Udaljena kuća
Foto: Profimedia | Udaljena kuća

U Engleskoj možete da pronađete jednu od najizolovanijih kuća u Velikoj Britaniji, a činjenica je da do ulaza morate da hodate 20 minuta ne pomaže pri prodaji.

Djeluje da je kuća previše izolovana čak i za najintrovertnije ljude. Stanari 3 Bleamoor Cottagesa moraće da putuju 11 kilometara kako bi kupili namirnice u najbližem gradu Ingletonu. Takođe, potrebno je hodati 20 minuta do ulaznih vrata jer nije moguće prići automobilom.

Kao rezultat toga, agenti su se borili da prikupe kamate i tražena cijena je smanjena za 50.000 funti, pa je sa 300.000 funti spala na 250.000 funti.

Kuća je prvobitno izgrađena 1940-ih po narudžbi Londonske, Midlandske i Škotske željeznice, stoga ne čudi da je potrebno i dosta rada kako bi se obnovila. Trenutno nije priključena na struju i očigledno ima tragova vlage i rupa na podu.

Iz agencije za nekretnine tvrde da ima puno potencijala - ima puno prostora unutra, s ostavom, kuhinjom, dnevnim boravkom i tri dvokrevetne spavaće sobe. Objekat se nalazi na trasi Three Peaks Challenge, kao i na železničkoj liniji Settle-Carlisle, što ga čini idealnim odmaralištem za strastvene planinare ili posmatrače vozova.

Agent za nekretnine Fišer Hoper kupovinu ovakvog doma naziva “uzbudljivim projektom renoviranja na zapanjujuće lijepoj lokaciji”. To sugeriše da bi dotrajala vikendica mogla da se pretvori u Airbnb ili stanicu za osvježenje za planinare.

Na fotografijama u galeriji možete da vidite kako izgleda selo u kojoj se nalazi.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana