Ово је најизолованија кућа у Европи: До улаза се хода 20 минута и тренутно је на продаји VIDEO

ГС
Удаљена кућа
Foto: Профимедиа | Удаљена кућа

У Енглеској можете да пронађете једну од најизолованијих кућа у Великој Британији, а чињеница је да до улаза морате да ходате 20 минута не помаже при продаји.

Дјелује да је кућа превише изолована чак и за најинтровертније људе. Станари 3 Bleamoor Cottagesa мораће да путују 11 километара како би купили намирнице у најближем граду Инглетону. Такође, потребно је ходати 20 минута до улазних врата јер није могуће прићи аутомобилом.

Као резултат тога, агенти су се борили да прикупе камате и тражена цијена је смањена за 50.000 фунти, па је са 300.000 фунти спала на 250.000 фунти.

Кућа је првобитно изграђена 1940-их по наруџби Лондонске, Мидландске и Шкотске жељезнице, стога не чуди да је потребно и доста рада како би се обновила. Тренутно није прикључена на струју и очигледно има трагова влаге и рупа на поду.

Из агенције за некретнине тврде да има пуно потенцијала - има пуно простора унутра, с оставом, кухињом, дневним боравком и три двокреветне спаваће собе. Објекат се налази на траси Three Peaks Challenge, као и на железничкој линији Settle-Carlisle, што га чини идеалним одмаралиштем за страствене планинаре или посматраче возова.

Агент за некретнине Фишер Хопер куповину оваквог дома назива “узбудљивим пројектом реновирања на запањујуће лијепој локацији”. То сугерише да би дотрајала викендица могла да се претвори у Аирбнб или станицу за освјежење за планинаре.

На фотографијама у галерији можете да видите како изгледа село у којој се налази.

 

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана