Već 13 godina iz zida sobe noću čuju alarm u isto vrijeme

Agencije
Već 13 godina iz zida sobe noću čuju alarm u isto vrijeme

Džeri Lin već trinaest godina nema mirno veče. Svake noći u isto vrijeme oglašava se alarm na satu koji je zaglavljen u zidovima dnevne sobe u njegovoj kući u Pensilvaniji.

"Više nas ne uznemirava, na neki način je i simpatično", rekao je Lin.

Lin se nadao da će se nakon dva tri mjeseca baterije istrošiti i da se zvonjava više neće čuti. Međutim, već trinaest godina ništa se nije promjenio, osim što postaje sve glasnije i glasnije. Zvono traje manje od minut, ali se čuje iz svake sobe na prvom spratu.

Spuštanje alarma u zid je bilo namjerno, međutim, neuspjelo izvlačenje nije. Prije trinaest godina, Lin je, s namjerom da ispita gdje tačno da probije otvor u zidu kako bi povezao TV, zavezao sat svoje supruge za žicu i spustio ga kroz ventilacioni otvor ka dnevnoj sobi.

Namjera mu je bila da sluša alarm, koji je podesio za 10 minuta i tako pronađe savršeno mjesto za bušenje. Međutim, žica je pukla, a sat pao na dno i od tada se stalno čuje u isto vrijeme.

Lin i njegova supruga ne namjeravaju ništa da preduzmu po tom pitanju. Kada članovi njihove porodice odrastu, imaju namjeru da prodaju kuću, ali ne smatraju da to obavezno treba da urade.

"Više ni ne obraćamo pažnju na sat, navikli smo. O tome govorimo jedino kada nam dođu gosti kojima je to još uvijek čudno", rekao je Lin.

"Nije to bila loša ideja, već loše sprovođenje", dodao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana