"Tripadvisor za bivše": U SAD kreirana baza podataka bivših momaka

GS
Foto: Ilustracija

Žena iz SAD-a kreirala je bazu podataka "loših bivših momaka" za žene kako bi podijelile svoja loša iskustva s muškarcima s kojima su izlazile, na vebsajtu koji karakterišu kao "Tripadvisor za bivše".

“Spisak bivših momaka”, koji je utemeljila Trejsi Tegan, donosi priče o muškarcima koji su varali svoje partnerke, postupali prema njima s nepoštovanjem ili ih čak verbalno ili fizički zlostavljali.

– Svi imamo tog bivšeg gubitnika na kojeg želimo upozoriti druge, a sada možete učiniti upravo to. Ovo je vaša vlastita baza podataka o lošim momcima, ili kako je mi volimo zvati “spisak loših momaka” – stoji u opisu veb stranice.

Žene su pozvane da opširno podijele svoja iskustva i ostave ime svog bivšeg dečka, grad i državu u kojoj živi, prenosi Kliks.

Međutim, stroga pravila nalažu da se lični podaci uključujući muškarčev privatni broj telefona, adresu, radno mjesto i detalji o njegovoj porodici ne smiju dijeliti.

– Ovo mjesto je za sve vas žene koje ste bile srećno zaljubljene u tipa koji nije dovoljno ulagao u vezu i koji vas je iskorištavao na načine za koje niste shvatale da bi to mogli biti – rekla je Tegan.

 

– Kroz ovaj proces koji smo izgradili, možete otkriti istinu o njemu i spasiti živote – dodala je.

 

Tegan takođe potiče žene koje sumnjaju u potencijalnog partnera da ga potraže u bazi podataka, prenosi Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana