"Tripadvisor за бивше": У САД креирана база података бивших момака

ГС
Foto: Илустрација

Жена из САД-а креирала је базу података "лоших бивших момака" за жене како би подијелиле своја лоша искуства с мушкарцима с којима су излазиле, на вебсајту који карактеришу као "Tripadvisor за бивше".

“Списак бивших момака”, који је утемељила Трејси Теган, доноси приче о мушкарцима који су варали своје партнерке, поступали према њима с непоштовањем или их чак вербално или физички злостављали.

– Сви имамо тог бившег губитника на којег желимо упозорити друге, а сада можете учинити управо то. Ово је ваша властита база података о лошим момцима, или како је ми волимо звати “списак лоших момака” – стоји у опису веб странице.

Жене су позване да опширно подијеле своја искуства и оставе име свог бившег дечка, град и државу у којој живи, преноси Кликс.

Међутим, строга правила налажу да се лични подаци укључујући мушкарчев приватни број телефона, адресу, радно мјесто и детаљи о његовој породици не смију дијелити.

– Ово мјесто је за све вас жене које сте биле срећно заљубљене у типа који није довољно улагао у везу и који вас је искориштавао на начине за које нисте схватале да би то могли бити – рекла је Теган.

 

– Кроз овај процес који смо изградили, можете открити истину о њему и спасити животе – додала је.

 

Теган такође потиче жене које сумњају у потенцијалног партнера да га потраже у бази података, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана