Roditelji ostavili bebu na aerodromu i otišli na avion VIDEO

GS
Roditelji ostavili bebu na aerodromu i otišli na avion VIDEO

TEL AVIV - Neodgovorni roditelji koji su napustili svoju bebu na izraelskom aerodromu Ben Gurion, uhapšeni su i zadržani u policiji.

Par je stigao na aerodrom u Tel Avivu sa belgijskim pasošima i kartama kompanije “Rajaner” za Brisel, međutim, nisu imali i kartu za dijete.

Kada im je osoblje reklo da ne mogu da se ukrcaju bez kupovine odvojene karte, ostavili su bebu u na šalteru za ček-in i bezbrižno se uputili ka pasoškoj kontroli. Zaposleni su ubrzo vidjeli da među odloženim stvarima leži i jedna beba.

Odmah su pozvali policiju, koja je pronašla roditelje i privela ih na ispitivanje.

Na snimku se mogu vidjeti šokirani radnici koji pomjeraju deku sa sjedišta da bi vidjeli bebu unutra. Menadžer šaltera "Rajanera"  je rekao: ”Svi radnici su bili u šoku. Nikada nismo vidjeli ovako nešto”.

Zvaničnici državnog vazduhoplovstva rekli su da je par izgledao nestrpljivo da prođe osiguranje sa ili bez bebe.

- Par je zakasnio na let nakon što su se šalteri za prijavu zatvorili - saopštila je izraelska uprava za aerodrome.

Iz "Rajanera" su naveli da su se ovi putnici (31. januara) prijavili na let bez rezervacije za svoje dijete.

“Potom su prešli na dio za provjeru, ostavljajući bebu pri prijavi. Agent za čekiranje na aerodromu Ben Gurion kontaktirao je osiguranje aerodroma, koje je pokupilo ove putnike, a ovo je sada stvar lokalne policije - istakli su.

Kako su naveli, putnici koji putuju sa bebom mogu da plate 25 funti za dječije sjedište ili da plate odvojeno sjedište za dijete, ali po standardnoj cijeni za odrasle.

Inače, prije mesec dana je osoblje aerodroma u Mauricijusu pronašlo novorođenče u toaletu. Kako se navodi, dijete je rođeno tokom leta iz Madagaskara, ali je otkriveno tek na aerodromu. Jedna djevojka (20) je negirala da je majka djeteta, ali je nakon pregleda utvrđeno da se nedavno porodila. Dječak je prebačen u bolnicu i u dobrom je stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana