Ove bake su nasmijale šest miliona ljudi na TikToku

GS
Foto: Arhiva

Ko kaže da moramo da odrastemo? Život nikada ne treba shvatati preozbiljno jer onda neće biti zabavan. Nećete uživati ako se ne opustite, zato je najbolje prepustiti se, cijeniti sitnice i voljeti ljude oko sebe.

Ako vam treba podsticaj, tu smo da ga pružimo vizuelnim primjerom dvije bake koje znaju kako da se provedu na pravi način. Za njih ne postoje granice.

Svojim viralnim video snimkom podijeljenim na TikTok stranici pod imenom ,,barstolsports" nasmijale su 5.9 miliona gledalaca.

Godine su samo broj

Tokom izleta po Vašingtonu dvije bake su odlučile da naprave pauzu od obilaženja istorijskih znamenosti i da se malo zabave.

Pogledajte i kako: VIDEO

One su pronašle kamenu nizbrdicu i iskoristile je kao tobogan. Sjele su, uhvatile su se za ruke, a onda spustile velikom brzinom. Pri kraju su odskočile, a onda pale na leđa i krenula da umiru od smijeha. Zasmijale su i unuku jedne od njih, i ljude oko sebe.

Bake nisu zadobile nikakve povrede, već su se samo lijepo zabavile. Brzo su ustale i dokazale još jednom da su godine samo broj, prenosi Najžena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana