Zašto biste mogle da budete srećnije sa nižim muškarcem

GS
Zašto biste mogle da budete srećnije sa nižim muškarcem

Sajt "Bright Side" je malo istražio zašto biste mogli da budete srećnije sa nižim muškarcem, a prikazali su i neke intrigantne razloge zasnovane na nalazima stručnjaka.

1. Manja vjerovatnoća da će se razvesti

Istraživanja o visini su sprovedena od 1986. do 2011. kako bi se otkrilo da li visina muškarca utiče na njegove odnose. Prema riječima sociologa sa Univerziteta u Njujorku, proteklih godina su otkrili da se niski muškarci kasnije u životu vjenčavaju u poređenju sa muškarcima prosječne visine i višim muškarcima. Za niže muškarce je takođe utvrđeno da postoji 32 odsto manja vjerovatnoća da će se razvesti.

2. Niski muškarci provode više vremena u obavljanju kućnih poslova

Istraživanja pokazuju da niski muškarci više čiste po kući u odnosu na visoke muškarace. Studija je pokazala da su niži muškarci obavljali oko 8 sati i 28 minuta kućnih poslova svake nedelje, za razliku od visokih muškaraca, koji su radili oko 7 sati i 30 minuta nedeljno. Ovo bi moglo biti od koristi ako ste žena koja vrlo ozbiljno shvata čišćenje kuće i pranje veša.

4. Oni takođe zarađuju više

Prema istoj studiji, 78 odsto niskih muškaraca zarađuje više od njihovih supružnika/djevojka. Muškarci prosječne visine, s druge strane, zarađuju oko 69 odsto više, a visoki muškarci 71 odsto više u domaćinstvu. To znači da bi niski muškarci mogli u potpunosti izdržavaju svoje partnerke na najbolji mogući način, kako kada su u pitanju kućni poslovi, tako i kada je u pitanju finansijska stabilnost porodice, prenosi b92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana