Promjena u posljednjem trenutku: Ovu video-igru poklanja Epic Games

Agencije
Promjena u posljednjem trenutku: Ovu video-igru poklanja Epic Games

Najnovija besplatna igra za ovu nedjelju koja se daruje putem Epic Games Store je Overcooked.

Solidna kooperativna avantura koja će izmamiti osmijeh na lice igračima sa svojom idejom užurbanog kulinarstva, a možete je preuzeti ovdje.

Međutim, ova igra je došla kao iznenađenje za mnoge koji su u ponudi očekivali naslov višeg ranga. Velika očekivanja nisu postojala neopravdano, pošto je ranije procurela lista sa predstojećim igrama tačno otkrila da će prethodno Civilisation VI i Borderlands Handsome kolekcija biti besplatna.

Ta lista je ukazala i da će 4. juna u ponudi biti ARK: Survival Evolved, distopijska multiplejer igra u kojoj postoje dinosaurusi i brojna druga stvorenja. Za ovim naslovom i dalje vlada veliko interesovanje, tako da su brojni igrači jedva čekali da ARK ugrabe besplatno na ovoj platformi, piše play.co.rs.

To se nije ostvarilo, i ne zato što listing nije tačan. Kineski Weibo profil Epic Games prodavnice je objavio kako je za ovonedjeljna misteriozna igra zamenjena sa Overcooked iz “određenih razloga”.

Na profilu piše da treba obratiti pažnju na narednu nedjelju, što nagoviještava da će ARK biti besplatan narednog četvrtka. Na samoj Epic Games prodavnici je za narednu igru ponovo ostavljen tajmer koji odbrojava vrijeme do otkrivanja misteriozne igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana