Промјена у посљедњем тренутку: Ову видео-игру поклања Epic Games

Агенције
Промјена у посљедњем тренутку: Ову видео-игру поклања Epic Games

Најновија бесплатна игра за ову недjељу која се дарује путем Epic Games Store је Overcooked.

Солидна кооперативна авантура која ће измамити осмијех на лице играчима са својом идејом ужурбаног кулинарства, а можете је преузети овдје.

Међутим, ова игра је дошла као изненађење за многе који су у понуди очекивали наслов вишег ранга. Велика очекивања нису постојала неоправдано, пошто је раније процурела листа са предстојећим играма тачно открила да ће претходно Civilisation VI и Borderlands Handsome колекција бити бесплатна.

Та листа је указала и да ће 4. јуна у понуди бити ARK: Survival Evolved, дистопијска мултиплејер игра у којој постоје диносауруси и бројна друга створења. За овим насловом и даље влада велико интересовање, тако да су бројни играчи једва чекали да ARK уграбе бесплатно на овој платформи, пише play.co.rs.

То се није остварило, и не зато што листинг није тачан. Кинески Weibo профил Epic Games продавнице је објавио како је за овонедjељна мистериозна игра замењена са Overcooked из “одређених разлога”.

На профилу пише да треба обратити пажњу на наредну недjељу, што наговијештава да ће ARK бити бесплатан наредног четвртка. На самој Epic Games продавници је за наредну игру поново остављен тајмер који одбројава вријеме до откривања мистериозне игре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана