Otkriveni detalji o nadolazećem mobitelu OnePlus Nord Lite

GS
Otkriveni detalji o nadolazećem mobitelu OnePlus Nord Lite

Nedugo nakon što je predstavila svoj smartfon OnePlus Nord, kompanija OnePlus je potvrdila da ove godine stiže još jedan pristupačni smartfon.

Radi se o Lite verziji o kojoj se priča već neko vrijeme, a sada su dostupni i neki detalji. Uređaj će biti dostupan na zapadnim tržištima, a razvija se pod kodnim imenom Clover. Smartphone na tržištu neće nositi to ime, a nije potvrđeno ni da će se zvati Nord Lite.

Špekuliše se da će koštati oko 200 dolara u SAD-u te da će biti najpovoljniji OnePlus model ikada. Što se tiče specifikacija, pokretat će ga Qualcommov Snapdragon 460 procesor, koji donosi poboljšanje CPU performansi za 70, odnosno GPU performansi za 60 posto u odnosu na prethodnika.

Novi model će imati 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, ali je moguće da će se u ponudi naći i druge konfiguracije po različitim cijenama.

Priča se da će uređaj dobiti 6,25-inčni HD+ LCD ekran rezolucije 1.560x720 piksela, tri kamere, glavnu od 13 i dvije od 2 MP koje predstavljaju senzore za dubinu i makro fotografiju,

Prema dostupnim informacijama, napajat će ga baterija od 6.000 mAh koja će podržavati 18W brzo punjenje.

Ovaj mobitel bi trebao biti baziran na smartfonu Realme C15.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana