Откривени детаљи о надолазећем мобителу OnePlus Nord Lite

ГС
Откривени детаљи о надолазећем мобителу OnePlus Nord Lite

Недуго након што је представила свој смартфон OnePlus Nord, компанија OnePlus је потврдила да ове године стиже још један приступачни смартфон.

Ради се о Lite верзији о којој се прича већ неко вријеме, а сада су доступни и неки детаљи. Уређај ће бити доступан на западним тржиштима, а развија се под кодним именом Цловер. Смартпхоне на тржишту неће носити то име, а није потврђено ни да ће се звати Nord Lite.

Шпекулише се да ће коштати око 200 долара у САД-у те да ће бити најповољнији OnePlus модел икада. Што се тиче спецификација, покретат ће га Qualcommov Snapdragon 460 процесор, који доноси побољшање ЦПУ перформанси за 70, односно ГПУ перформанси за 60 посто у односу на претходника.

Нови модел ће имати 4 ГБ РАМ-а и 64 ГБ интерне меморије, али је могуће да ће се у понуди наћи и друге конфигурације по различитим цијенама.

Прича се да ће уређај добити 6,25-инчни ХД+ ЛЦД екран резолуције 1.560x720 пиксела, три камере, главну од 13 и двије од 2 МП које представљају сензоре за дубину и макро фотографију,

Према доступним информацијама, напајат ће га батерија од 6.000 мАh која ће подржавати 18W брзо пуњење.

Овај мобител би требао бити базиран на смартфону Realme Ц15.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана