Reno 5 E-Tech Rolan Garos je inspirisan tenisom

G.S.
Foto: Autoexpress.co.uk

Kompanija Pežo je devedesetih i dvihiljaditih prošlog vijeka proizveo niz ograničenih superminija fokusiranih na luksuz i inspirisanih teniskim turnirom Rolan Garos, ali je Reno je sada partner ovog događaja te je pripremio prvo ograničeno izdanje Renoa 5 E-Tech.

Reno 5 E-Tech Rolan Garos će biti izložen tokom Rolan Garosa, koji se održava u maju i junu u Parizu. Specijalno izdanje “Petice” dolazi u perla bijeloj, Midnajt plavoj, Stari crnoj i još jednoj ekskluzivnoj boji, a to je Mat Slejt siva, prenosi Kliks

Svaka od ovih boja je ukombinovana s Satin crnim krovom obrubljen hromiranim satenskim ukrasima. Takođe, na svim automobilima su 18-inčne Ekrou dijamantskim crnim felgama s Mat Slejt sivim središnjim poklopcima.

Logotipi Rolan Garosa krase niži dio prednjih vrata, a oko njih je uzorak koji podsjeća na mrežu reketa, no ipak prestavlja Krst svetog Andrije i inspirisan je arhitekturom stadiona.

Ovi logotipi se nalaze i u unutrašnjosti, uključujući sjedišta presvučena recikliranim tekstilom, a koji je inspirisan tkaninom korištenom za izradu sportske opreme. 

Takođe, nalazi se na e-pop ručici mjenjača oblikovanoj poput ručke teniskog reketa. Pozadinsko osvjetljenje armaturne ploče prikazuje natpis “Rolan Garos Paris” i odaje počast šljunčanoj podlozi terena. Patosnice i punjač za mobitel su u nijansi između narandžaste i crvene boje.

Renot 5 Roland Garos će biti izložen na turniru uz različite verzije modela E-Tech 5. Kompanija je osigurala 180 hibridnih i električni automobila i SUV-ova koji će biti na raspolaganju organizatorima, a takođe će nuditi šatl transport u četiri klasična Reno 5 iz sedamdesetih, koji su pretvoreni u električna vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana