Ubio je više od 70 ljudi, a mnogi ga ne osuđuju; “Savršen psihopata”

www.istorijskizabavnik.rs
Ubio je više od 70 ljudi, a mnogi ga ne osuđuju; “Savršen psihopata”

Serijski ubica koji je izvršio više od 70 zločina, a zatvoriti ga u zatvor zapravo je značilo pustiti ga na slobodu. To je zato što Pedro Rodriges Filhoa nije poput drugih, on ubija isključivo zločince.

Pedro Rodriges Filho postao je poznat nakon što je riješio da počne da ubija serijske ubice. Analitičari koji su se bavili njegovim slučajem ustanovili su da je on “savršeni primjer psihopate”, navodi Viralnova.

Predodređen za nesreću

Pedro je nasilje osjetio još dok je bio u majčinom stomaku. Svakodnevno maltretiranje i fizičko nasilje nad njegovom majkom od oca, ostavile su posljedice i na Pedra. Već po rođenju, lobanja mu je bila oštećenja od silnih udaraca i šutiranja.

Već u Pedrovoj četrnaestoj godini bilo je jasno da nije kao druga djeca. Nakon što je njegov otac otpušten zbog krađe hrane, Pedro je riješio da se osveti nadležnom koji je bio zadužen za očev otkaz tako što ga je ubio.

Nakon toga bio je prinuđen da živi u konstantnom bjekstvu. U cijeloj toj frci uspio je da se zaljubi. U pitanju je bila djevojka pod imenom Marija Aparesida Olimpija. Međutim, Mariju je ubila lokalna banda, i to neposredno prije Pedrovog 18. rođendana.

Svoje tinejdžerske godine proveo je u osveti. Želio je da oni koji su mu oduzeli ljubav plate za svoje zlodjelo.

Zatvorska “karijera”

Nakon što je njegov otac monstruozno ubio Pedrovu majku mačetom, Pedro je riješio da ni njemu ne ostane dužan. Kako mu je otac bio u zatvoru, Pedro ga je pri jednoj posjeti izbo nasmrt. Zatim mu je izvadio srce i sažvakao ga.

Uhapšen je i zatvoren, a onda je u brazilskom zatvoru ubio još 47 osuđenih kriminalaca. U razgovoru sa psihijatrima rekao je da se ne kaje jer vjeruje da će svijet bez njih biti bolje i sigurnije mjesto i da nikada nije ubio nedužnog čovjeka.

Lokalni zakoni bili su takvi da je Pedro mogao biti osuđen samo na 30 godina zatvora bez obzira na to što je broj njegovih ubistava stalno rastao. Na slobodu je pušten 2007. godine, a procjenjuje se da je ubio između 70 i 100 drugih kriminalaca.

Medijima koji su ga sačekali ispred zatvora po oslobađanju dao je obećanje – ubiće sve članove brazilske mafije koji budu imali tu nesreću da mu se nađu na putu, piše Istorijski zabavnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana