Stevanović: Zašto u Alumini ne pominju presudu Ustavnog suda BiH

Srna
Stevanović: Zašto u Alumini ne pominju presudu Ustavnog suda BiH

Zvornik - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović rekao je da ga čudi da "predstavnici kompanije "Alumina" danas nisu spomenuli presudu Ustavnog suda BiH kojom je prije godinu dana potvrđena blokada računa ove kompanije i sve zakonite radnje koje je provela sudija Osnovnog suda Zvornik Jelena Todorović".

"Niko od njih nije otišao pred Ustavni sud BiH da protestuje, niti je rekao da treba procesuirati sudiju Ustavnog suda, nego kritikuju mene i sudiju Todorović", rekao je Stevanović komentarišući optužbe iznesene na njegov račun na konferenciji za novinare u kompaniji "Alumina".


On je naveo da član Upravnog odbora "Alumine" i predsjednik kompanije "Boksit" iz Milića Rajko Dukić smatra da su "svi koji ga ne slušaju lopovi i kriminalci".

"Rajko Dukić se boji dolaska nekog gazde, nije bitno kog, tu ne pričamo ni o žPavgorduž ni o Zoranu Stevanoviću ni o kome, ali ko god da dođe u žAluminuž i uvede pravila ponašanja Dukić zna da će njegova kompanija biti godišnje siromašnija za više miliona KM", tvrdi Stevanović.

On je naveo da Dukić odjednom spominje blokadu računa. "Pitam se kako zna da će sudija blokirati račun. Ne treba više da obmanjuju javnost, nisam ja bitan uopšte, neka sam najgori, nek sve organizujem, neka me hapse i neka mi sude, sve to više nije bitno, ali dokle više da Dukić i njemu slični opredjeljuju javno mnjenje ko je kakav, što nema nikakvog smisla", istakao je Stevanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana