Sim Impex vas poziva na prvi kućni sajam!

G.S.
Sim Impex vas poziva na prvi kućni sajam!

Kompanija Sim Impex, prepoznatljivo ime koje već dvije decenije asocira na povjerenje, poziva vas na prvi Sim Impex kućni sajam u Banjaluci!

 U subotu, 14. septembra na njihovoj novoj adresi u Ramićima, očekuje vas preko 30 izlagača svjetskih brendova na 7000 kvadratnih metara izložbenog prostora kao i treninzi, edukacije, nagradne igre, zabavni program i još mnogo iznenađenja. Uživajte u kupovini po specijalnim cijenama!

Lider u oblasti distribucije rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za vozila na tržištu BiH – kompanija Sim Impex ove godine proslavlja svoj jubilej – 20 godina postojanja i rada! Predstavljanjem svoje nove, po najmodernijim zahtjevima izgrađene poslovne zgrade u Banjaluci, koja se prostire na čak 5.000 kvadratnih metara, kompanija Sim Impex će na svečan način obilježiti ovaj važan jubilej.

Na adresi Poslovna zona Ramići b.b., u okviru nove poslovne zgrade, u subotu 14. septembra 2019. godine, od 11 do 18 časova, svi zainteresovani će imati priliku da posjete prvi Sim Impex  kućni sajam. Na sajmu će biti prisutno više od 30 svjetski poznatih brendova u oblasti auto-dijelova i garažno-servisne opreme, a to će biti izuzetna prilika za sve posjetioce da se upoznaju sa širokim asortimanom opreme i alata, te da pronađu najkvalitetnije proizvode po specijalnim cijenama. 

„Kako bismo zajedno sa svojim kupcima i poslovnim partnerima na najbolji način obilježili naš jubilej, ali i podijelili zadovoljstvo realizacijom velikog projekta izgradnje poslovne zgrade, organizovali smo kućni sajam koji uključuje atraktivne popuste na kupljenu robu, ali i mnoštvo dodatnih aktivnosti poput nagradnih igara i zabavno-edukativnih sadržaja. Svakako, nismo zaboravili ni opuštajuće druženje nakon sajma, koje ćemo upotpuniti nastupom benda Ane Štajdohar”, navode iz kompanije Sim Impex. 

Uspjehe koje je ova kompanija sa sjedištem u Banjaluci bilježila od osnivanja kroz svoje poslovne rezultate, potvrđena je prije dvije godine, kada je postala dio korporacije LKQ, jedne od najvećih svjetskih korporacija na globalnom tržištu auto-dijelova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana