Sim Impex вас позива на први кућни сајам!

Г.С.
Sim Impex вас позива на први кућни сајам!

Компанија Sim Impex, препознатљиво име које већ двије деценије асоцира на повјерење, позива вас на први Sim Impex кућни сајам у Бањалуци!

 У суботу, 14. септембра на њиховој новој адреси у Рамићима, очекује вас преко 30 излагача свјетских брендова на 7000 квадратних метара изложбеног простора као и тренинзи, едукације, наградне игре, забавни програм и још много изненађења. Уживајте у куповини по специјалним цијенама!

Лидер у области дистрибуције резервних дијелова, опреме и козметике за возила на тржишту БиХ – компанија Sim Impex ове године прославља свој јубилеј – 20 година постојања и рада! Представљањем своје нове, по најмодернијим захтјевима изграђене пословне зграде у Бањалуци, која се простире на чак 5.000 квадратних метара, компанија Sim Impex ће на свечан начин обиљежити овај важан јубилеј.

На адреси Пословна зона Рамићи б.б., у оквиру нове пословне зграде, у суботу 14. септембра 2019. године, од 11 до 18 часова, сви заинтересовани ће имати прилику да посјете први Sim Impex  кућни сајам. На сајму ће бити присутно више од 30 свјетски познатих брендова у области ауто-дијелова и гаражно-сервисне опреме, а то ће бити изузетна прилика за све посјетиоце да се упознају са широким асортиманом опреме и алата, те да пронађу најквалитетније производе по специјалним цијенама. 

„Како бисмо заједно са својим купцима и пословним партнерима на најбољи начин обиљежили наш јубилеј, али и подијелили задовољство реализацијом великог пројекта изградње пословне зграде, организовали смо кућни сајам који укључује атрактивне попусте на купљену робу, али и мноштво додатних активности попут наградних игара и забавно-едукативних садржаја. Свакако, нисмо заборавили ни опуштајуће дружење након сајма, које ћемо употпунити наступом бенда Ане Штајдохар”, наводе из компаније Sim Impex. 

Успјехе које је ова компанија са сједиштем у Бањалуци биљежила од оснивања кроз своје пословне резултате, потврђена је прије двије године, када је постала дио корпорације LKQ, једне од највећих свјетских корпорација на глобалном тржишту ауто-дијелова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана