Kovačević: Dolazim iz naroda nad kojim je počinjen, a koji nikada nije počinio genocid (VIDEO)

G.S.
Kovačević: Dolazim iz naroda nad kojim je počinjen, a koji nikada nije počinio genocid (VIDEO)

SARAJEVO - Kristijan Šmit je isključivo ništa u BiH i takva su mu i prava, poručio je srpski delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević gostujući na portalu Kliksa.

- Žestok i buran razgovor sa Emelom Burdžović na portalu Kliks, u kojem je još jednom potvrđeno da u Sarajevu ne podnose i ne dopuštaju da se iznese istina. Iako me voditeljka konstantno prekidala i u nekoliko navrata čak prijetila da će prekinuti emisiju, to me nije pokolebalo da argumentovano, pristojno i jasno iznesem istinu - napisao je Kovačević na društvenoj mreži Iks.

Poručio je da je tzv. rezolucija o Srebrenici katastrofalna za BiH, da o njoj ne postoje odluke organa BiH i da ona nikoga u BiH ne obavezuje.

- Republika Srpska će zaštititi svoja Ustavom zagarantovana prava i uvijek će odgovoriti na jednostrane poteze protiv njenih interesa - poručio je Kovačević.

 

 

Žestok i buran razgovor sa Emelom Burdžović na portalu Kliks, u kojem je još jednom potvrđeno da u Sarajevu ne podnose i ne dopuštaju da se iznese istina.

Iako me voditeljka konstantno prekidala i u nekoliko navrata čak prijetila da će prekinuti emisiju, to me nije pokolebalo da… pic.twitter.com/PDCd4jBmQr

— Radovan Kovačević (@KovacevicRaso) April 24, 2024

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Selak čestitao Vaskrs
Selak čestitao Vaskrs
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana