Cvijanović: Trajna obaveza unapređenje prava i materijalnog statusa radnika

SRNA
Cvijanović: Trajna obaveza unapređenje prava i materijalnog statusa radnika

SARAJEVO- Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je u čestitki upućenoj građanima, radnicima i sindikatima u Republici Srpskoj i BiH, povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, da je unapređenje prava i materijalnog statusa radnika trajna obaveza svih nadležnih institucija.

"Obilježavanje 1. maja je prilika da se podsjetimo na sve one koji su utrli put pravednijim i humanijim uslovima rada, izgradnji boljeg društva i jednakih šansi za sve, ali i da istaknemo važnost čovjeka, kao najvažnijeg resursa današnjice", ističe se u čestitki.

Ona je ukazala da je upravo zato unapređenje ukupnih prava radnika, njihovog materijalnog statusa, posebno u realnom sektoru, jačanje privrednog ambijenta, stvaranje novih radna mjesta i novih vrijednosti trajna obaveza svih nadležnih institucija. Cvijanovićeva je poželjela radnicima i sindikatima da u dobrom zdravlju i raspoloženju provedu predstojeće prvomajske praznike.

"U želji da u narednom periodu svjedočimo stvaranju što boljih životnih uslova i poboljšanju ekonomskog standarda svih naših građana, još jednom vam čestitam Praznik rada", navodi se u čestitki

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana