Putin: Doktrina ljudskih prava koristi se za uništavanje suvereniteta

Agencije
Foto: NTV

MOSKVA- Doktrina ljudskih prava se globalno koristi za uništavanje suverenosti država i podršku dominaciji Zapada, izjavio je predsjednik Rusije Vladimir Putin.

"Vidimo da se doktrina ljudskih prava koristi za uništavanje suverenosti država i opravdavanje zapadne političke, finansijske, ekonomske i ideološke dominacije", rekao je Putin na sastanku sa članovima Savjeta za razvoj civilnog društva i ljudskih prava.

On je naglasio da je potrebna sveobuhvatna analiza ranijih pristupa međunarodnih organizacija, pošto se koriste za dostizanje prilično različitih ciljeva, daleko od onih koji su planirani.

Putin očekuje da obnovljeni Predsjednički savjet za razvoj civilnog društva i ljudskih prava radi dosljedno i hrabro, da pokrene pitanja koja zabrinjavaju narod i da u saradnji sa vlastima pronađe rješenje za njih, javio je TASS.

"Vremena su veoma teška i vaše mišljenje, stav i javni govori i saopštenja, naravno, moraju da budu uravnoteženi i mora se raditi na ujedinjenju društva. To je, zapravo, tako", dodao je Putin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana