Путин: Доктрина људских права користи се за уништавање суверенитета

Агенције
Foto: НТВ

МОСКВА- Доктрина људских права се глобално користи за уништавање суверености држава и подршку доминацији Запада, изјавио је предсједник Русије Владимир Путин.

"Видимо да се доктрина људских права користи за уништавање суверености држава и оправдавање западне политичке, финансијске, економске и идеолошке доминације", рекао је Путин на састанку са члановима Савјета за развој цивилног друштва и људских права.

Он је нагласио да је потребна свеобухватна анализа ранијих приступа међународних организација, пошто се користе за достизање прилично различитих циљева, далеко од оних који су планирани.

Путин очекује да обновљени Предсједнички савјет за развој цивилног друштва и људских права ради досљедно и храбро, да покрене питања која забрињавају народ и да у сарадњи са властима пронађе рјешење за њих, јавио је ТАСС.

"Времена су веома тешка и ваше мишљење, став и јавни говори и саопштења, наравно, морају да буду уравнотежени и мора се радити на уједињењу друштва. То је, заправо, тако", додао је Путин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана