Banjalučanin djevojku zatvorio u stanu pa je tukao i maltretirao

Nebojša Tomašević
Banjalučanin djevojku zatvorio u stanu pa je tukao i maltretirao

BANjALUKA - Policija je uhapsila i ispitala S.V.S. iz Banjaluke zbog sumnje da je napao i tukao svoju djevojku koju je više časova držao zarobljenu u stanu i nije joj dao da izađe, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Napad se dogodio u noći između 16.i 17. juna, a osumnjičeni je djevojku tukao, psovao. te joj oteo  i razbio telefon.

- Udario ju je i u nos i povrijedio, a nije joj dao da izađe iz stana. Tortura je počela je oko dva časa i sve je trajalo do šest časova nakon čega je djevojka otišla u policiju i prijavila nasilnog momka - rekao je izvor blizak istrazi.

Iz Policijske uprave Banjalčuka, ne navodeći detalje, saopštili su da S.V.S. iz Banjaluke sumnjiče da je počinio krivična djela teška tjelesna povreda, oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i protivpravno lišenje slobode.

-  Lice S.V.S. je osumnjičeno da je tokom noći između 16. i 17. juan u Banjaluci fizički napalo oštećeno lice u kući stanovanja, sprečavao ga da izađe iz kuće i tom oštetilo mobilni telefon oštećenog lica - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim djelima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana