Бањалучанин дјевојку затворио у стану па је тукао и малтретирао

Небојша Томашевић
Бањалучанин дјевојку затворио у стану па је тукао и малтретирао

БАЊАЛУКА - Полиција је ухапсила и испитала С.В.С. из Бањалуке због сумње да је напао и тукао своју дјевојку коју је више часова држао заробљену у стану и није јој дао да изађе, потврђено је "Гласу Српске".

Напад се догодио у ноћи између 16.и 17. јуна, а осумњичени је дјевојку тукао, псовао. те јој отео  и разбио телефон.

- Ударио ју је и у нос и повриједио, а није јој дао да изађе из стана. Тортура је почела је око два часа и све је трајало до шест часова након чега је дјевојка отишла у полицију и пријавила насилног момка - рекао је извор близак истрази.

Из Полицијске управе Бањалчука, не наводећи детаље, саопштили су да С.В.С. из Бањалуке сумњиче да је починио кривична дјела тешка тјелесна повреда, оштећење и одузимање туђе ствари и противправно лишење слободе.

-  Лице С.В.С. је осумњичено да је током ноћи између 16. и 17. јуан у Бањалуци физички напало оштећено лице у кући становања, спречавао га да изађе из куће и том оштетило мобилни телефон оштећеног лица - наводи се у саопштењу.

Додаје се да је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се ради о горе наведеним кривичним дјелима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана