Vozači oprez: Obustava saobraćaja u kanjonu Tijesno zbog Svjetskog prvenstva u raftingu

Srpska info
Foto: Srna

Zbog nesmetanog održavanja takmičenja u okviru Svjetskog prvenstva u raftingu, doći će do potpune obustave saobraćaja na lokalitetu Tijesno na magistralnom putnom pravcu MI 101 Karanovac – Crna Rijeka.

Saobraćaj će biti obustavljen od danas u vremenu od osam do 13 časova, u petak, 27.maja od osam do 19 časova. Potom u subotu  28. maja u periodu od osam do 18 časova i u nedjelju 29. maja od 11 časova do ponoći.

– Za vrijeme potpune obustave saobraćaja, uz postavljanje propisane saobraćajne signalizacije  i uz kontrolu policijskih službenika, Policijske uprave Banjaluka i Mrkonjić Grad, saobraćaj će se odvijati alternativnim putnim pravcem Banjaluka – Čađavica – Mrkonjić Grad-poručili su nadležni.

Obustava saobraćaja se ne odnosi na vozila hitnih službi kao i na autobuse javnog gradskog prevoza na relacijama Banjaluka – Bočac i Banjaluka – Agino Selo.

– Svim posjetiocima koji žele pratiti trke u oviru IRF svjetskog prvenstva u raftingu koje će biti održano na stazi Bijeli buk 27. i 28. maja biće omogućen prolaz automobilima do staze uz odobrenje dežurnih redara na kontrolnim punktovima. Gledaocima koji žele pratiti trke u disciplini slalom u Kanjonu Tijesno, 29. maja biće omogućen prolaz do kontrolnog punkta koji će se nalaziti u naselju Karanovac – poručuju iz Rafting kluba „Kanjon“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana