Возачи опрез: Обустава саобраћаја у кањону Тијесно због Свјетског првенства у рафтингу

Srpska info
Foto: Srna

Због несметаног одржавања такмичења у оквиру Свјетског првенства у рафтингу, доћи ће до потпуне обуставе саобраћаја на локалитету Тијесно на магистралном путном правцу МИ 101 Карановац – Црна Ријека.

Саобраћај ће бити обустављен од данас у времену од осам до 13 часова, у петак, 27.маја од осам до 19 часова. Потом у суботу  28. маја у периоду од осам до 18 часова и у недјељу 29. маја од 11 часова до поноћи.

– За вријеме потпуне обуставе саобраћаја, уз постављање прописане саобраћајне сигнализације  и уз контролу полицијских службеника, Полицијске управе Бањалука и Мркоњић Град, саобраћај ће се одвијати алтернативним путним правцем Бањалука – Чађавица – Мркоњић Град-поручили су надлежни.

Обустава саобраћаја се не односи на возила хитних служби као и на аутобусе јавног градског превоза на релацијама Бањалука – Бочац и Бањалука – Агино Село.

– Свим посјетиоцима који желе пратити трке у овиру ИРФ свјетског првенства у рафтингу које ће бити одржано на стази Бијели бук 27. и 28. маја биће омогућен пролаз аутомобилима до стазе уз одобрење дежурних редара на контролним пунктовима. Гледаоцима који желе пратити трке у дисциплини слалом у Кањону Тијесно, 29. маја биће омогућен пролаз до контролног пункта који ће се налазити у насељу Карановац – поручују из Рафтинг клуба „Кањон“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана