Višković: Radio Republike Srpske posvećen istini i profesionalizmu

SRNA
Višković: Radio Republike Srpske posvećen istini i profesionalizmu

BANjALUKA- Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku povodom 56 godina postojanja Radija Republike Srpske, te poručio da dostupnost institucijama i građanima Srpske ukazuje na posvećenost ovog medija istini i profesionalizmu.

"Sa ponosom smatramo da je vaš radio predstavnik visokih standarda u novinarstvu, sa snažnim kapacitetom za pravovremeno i objektivno informisanje o svim značajnim temama za građane Srpske", istakao je Višković u čestitki koju je u ime Vlade i u svoje ime uputio direktoru ovog radija Draganu Pajiću, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima.

On je izrazio nadu da će Radio Republike Srpske nastaviti da emituje objektivne i edukativne sadržaje kao i do sada, te da će profesionalnost i objektivnost biti njegova osnovna vrijednost.

Višković je naglasio da je Radio Republike Srpske posljednjih pet decenija dokazao da je uvijek spreman da bude tu za svoje slušaoce i još jednom zaposlenima čestitao i poželio mnogo uspjeha u budućem radu.

Radio Republike Srpske danas obilježava 56 godina postojanja.

Ispisivanje istorije Radija Republike Srpske počelo je 2. februara 1967. godine osnivanjem Radija Banjaluka koji je krajem 1993. godine uz Srpski radio na Palama integrisan u Srpsku radio-televiziju, današnju Radio-televiziju Republiku Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana