Вишковић: Радио Републике Српске посвећен истини и професионализму

СРНА
Вишковић: Радио Републике Српске посвећен истини и професионализму

БАЊАЛУКА- Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку поводом 56 година постојања Радија Републике Српске, те поручио да доступност институцијама и грађанима Српске указује на посвећеност овог медија истини и професионализму.

"Са поносом сматрамо да је ваш радио представник високих стандарда у новинарству, са снажним капацитетом за правовремено и објективно информисање о свим значајним темама за грађане Српске", истакао је Вишковић у честитки коју је у име Владе и у своје име упутио директору овог радија Драгану Пајићу, уредништву, новинарима и свим запосленима.

Он је изразио наду да ће Радио Републике Српске наставити да емитује објективне и едукативне садржаје као и до сада, те да ће професионалност и објективност бити његова основна вриједност.

Вишковић је нагласио да је Радио Републике Српске посљедњих пет деценија доказао да је увијек спреман да буде ту за своје слушаоце и још једном запосленима честитао и пожелио много успјеха у будућем раду.

Радио Републике Српске данас обиљежава 56 година постојања.

Исписивање историје Радија Републике Српске почело је 2. фебруара 1967. године оснивањем Радија Бањалука који је крајем 1993. године уз Српски радио на Палама интегрисан у Српску радио-телевизију, данашњу Радио-телевизију Републику Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана