U Trebinju predstavljena knjiga “Borba za Republiku Srpsku”

Srna
U Trebinju predstavljena knjiga “Borba za Republiku Srpsku”

TREBINjE - U trebinjskom Muzeju Hercegovine večeras je promovisana knjiga “Borba za Republiku”, koja sadrži govore srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika iz izborne kampanje 2018. godine.

Priređivač knjige Milan Ljepojević rekao je na promociji da je ova publikacija prilika da nauka da sud o radu Dodika, dodajući da su to građani već učinili.

“Ono što je Milorad Dodik radio u prošloj godini, što radi danas i što će raditi i sutra, sigurno je borba za Republiku”, naveo je Ljepojević.

On je istakao da su u knjizi navedeni izborni rezultati iz 2018. godine, te izjave koje su o Dodiku dale značajne ličnosti, poput ruskog predsjednika Vladimira Putina, ministra inostranih poslova Rusije Sergeja Lavrova, proslavljenog režisera Emira Kusturice, predsjednika Jevrejskog kulturnog centra u Banjaluci Arija Livnea.

Ljepojević je istakao da je jedna od bitnijih poruka iz knjige da je budućnost srpskoga naroda u jedinstvu.

Recenzent knjige Franc Sošnja kaže da je knjiga putokaz srpskom narodu kako da se bori za Republiku Srpsku.

“Ova knjiga govori o samo jednom periodu, vremenu predizborne kampanje, a to je borba za istinu u tih mjesec dana kampanje u neposrednom kontaktu sa narodom”, dodao je Sošnja.

Ova knjiga predstavljena je do sada u Beogradu i Banjaluci, a poslije trebinjske, planirana je i promocija u Beču i drugim evropskim gradovima.

Do sada su izašle četiri knjige govora Milorada Dodika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana