Srpska Akademija nauka i umetnosti uručila priznanje Snježani Kešelj

Srna
Foto: Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Specijalista interne medicine - supspecijalista kardiologije u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu doktor Snježana Kešelj dobila je zahvalnicu Srpske akademije nauka i umetnosti Srbije - Odbora za kardiovaskularnu patologiju za izuzetan doprinos u radu Odbora povodom proslave 41. godine njenog rada.

”Najveći nivo nauke i umjetnosti predstavljeno je institucijom Akademije nauka i umjetnosti. Kada dobijete jedno ovakvo priznanje vidite da neko prepoznaje vaš rad i trud i daje vam dodatnu motivaciju i želju”, istakla je Kešelj, te dodala da zahvalnicu koja joj je uručena smatra i priznanjem za Bolnicu “Srbija”

Ona smatra da je veza između bolnice i Akademije mjera svakog uspjeha i napretka u doktorskoj profesiji u pogledu prevencije, primarne i sekundarne dijagnostike i liječenju pacijenata.

Kešeljeva je rekla da osjeća veliko poštovanje prema profesorima koji su veliki humanisti i naučnici i koji su joj omogućili da se bavi profesijom koju voli, i što želi da što više zna, saopšteno je iz Bolnice “Srbija”.

Ona je dodala da je supspecijalizaciju završila u Beogradu i da je kontinuitet saradnje nastavljen.

“Mi smo uvijek otvoreni, u pogledu dijagnostike, tretmana, najnovijih metoda liječenja, da se obratimo jedni drugima i dajemo savjete”, istakla je Kešeljeva.

Kešeljeva je istakla da je san svakog doktora da radi u bolnicima i klinikama koje su povezane sa najvećim naučnim institucijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana