Na čelo Uprave NLB Banke Banja Luka dolazi Goran Babić

D.B.
Na čelo Uprave NLB Banke Banja Luka dolazi Goran Babić

BANjALUKA - Radovan Bajić, koji je na čelu NLB Banke Banja Luka proveo četvrt vijeka, u utorak uveče, u prisustvu kolega i medija, predstavio je novog predsjednika Uprave Gorana Babića, koji će tu funkciju preuzeti 1. jula ove godine.

Od osnivanja prve banke akcionarskog društva u Srpskoj 1996. godine Bajić je vodio Banku, koja je svih godina ostvarivala pozitivne rezultate, bez obzira na teška vremena i nepredviđene okolnosti. 

- Dobri rezultati ostvaruju se na jednostavan način, posvećenim i odgovornim radom uz dugoročnu viziju. Zahvalnost ide prije svega mojim saradnicima, koji su posvećenim radom i odnosom prema poslu bili kreatori naših rezultata. Uspjeh smo ostvarili kroz naš odnos prema komitentima, koji su uvijek bili u fokusu i koji su naši ambasadori u promovisanju proizvoda i usluga Banke - rekao je Bajić.

Prema njegovim riječima, NLB Banka ostaje u dobrim rukama akcionara, rukovodstva, u dobrim rukama svih zaposlenih. 
NLB Ljubljana, kao većinski akcionar, ima potencijale, ambicije i znanje da ostane lider komercijalnog bankarstva u ovom regionu. Predsjednik Blaž Brodnjak je, ističe Bajić, pokazao da ima sposobnosti da tu viziju, u saradnji sa svojim kolegama iz Uprave, i realizuje. 

- Kolege članovi Uprave NLB Banke, takođe, imaju ambicije i sposobnosti, i potpuno su posvećeni uspješnom vođenju Banke - rekao je Bajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana