На чело Управе НЛБ Банке Бања Лука долази Горан Бабић

Д.Б.
На чело Управе НЛБ Банке Бања Лука долази Горан Бабић

БАЊАЛУКА - Радован Бајић, који је на челу НЛБ Банке Бања Лука провео четврт вијека, у уторак увече, у присуству колега и медија, представио је новог предсједника Управе Горана Бабића, који ће ту функцију преузети 1. јула ове године.

Од оснивања прве банке акционарског друштва у Српској 1996. године Бајић је водио Банку, која је свих година остваривала позитивне резултате, без обзира на тешка времена и непредвиђене околности. 

- Добри резултати остварују се на једноставан начин, посвећеним и одговорним радом уз дугорочну визију. Захвалност иде прије свега мојим сарадницима, који су посвећеним радом и односом према послу били креатори наших резултата. Успјех смо остварили кроз наш однос према комитентима, који су увијек били у фокусу и који су наши амбасадори у промовисању производа и услуга Банке - рекао је Бајић.

Према његовим ријечима, НЛБ Банка остаје у добрим рукама акционара, руководства, у добрим рукама свих запослених. 
НЛБ Љубљана, као већински акционар, има потенцијале, амбиције и знање да остане лидер комерцијалног банкарства у овом региону. Предсједник Блаж Бродњак је, истиче Бајић, показао да има способности да ту визију, у сарадњи са својим колегама из Управе, и реализује. 

- Колеге чланови Управе НЛБ Банке, такође, имају амбиције и способности, и потпуно су посвећени успјешном вођењу Банке - рекао је Бајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана