“Ilidžanski borac”: Na Vidovdan obilazak grobnog mjesta doktora Lazića u Nišu

Srna
“Ilidžanski borac”: Na Vidovdan obilazak grobnog mjesta doktora Lazića u Nišu

ISTOČNO SARAJEVO - Boračka organizacija “Ilidžanski borac” najavila je da će na Vidovdan, 28. juna, organizovati posjetu grobnom mjestu doktora Miodraga Lazića u Nišu, te pozvala zainteresovane građane da se pridruže.

Polazak u Niš je planiran za subotu, 27. juna, u kasnim večernjim časovima, a zbog planiranja i organizacije putovanja zainteresovani treba da se prijave za putovanje najkasnije do 19. juna.

“Prijave se mogu izvršiti direktno u kancelariji Boračke organizacije 'Ilidžanski borac' u ulici Vojovode Radomira Putnika dva – prekoputa ulaza u Opštinu Istočna Ilidža ili na telefon 057/317-399”, saopšteno je iz ove organizacije.

U saopštenju se navodi da se obaveze prijavljivanja odnose i na lica koja odluče da putuju vlastitim prevozom, dok je za korisnike autobuskog prevoza broj mjesta ograničen.

“Napominjemo da je riječ o prilično dugom i napornom putu u relativno kratkom vremenskom roku, te stoga molimo da se ne prijavljuju lica koja nisu dobrog opšteg zdravstvenog stanja”, poručuju iz “Ilidžanskog borca”.

Doktor Miodrag Lazić, direktor Urgentnog centra u Nišu i ratni hirurg u Republici Srpskoj tokom proteklog Odbrambeno-otadžbinskog rata, preminuo je 14. aprila u bolnici u Nišu od virusa korona, a sahranjen je 18. aprila na niškom Novom groblju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana