“Илиџански борац”: На Видовдан обилазак гробног мјеста доктора Лазића у Нишу

Срна
“Илиџански борац”: На Видовдан обилазак гробног мјеста доктора Лазића у Нишу

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Борачка организација “Илиџански борац” најавила је да ће на Видовдан, 28. јуна, организовати посјету гробном мјесту доктора Миодрага Лазића у Нишу, те позвала заинтересоване грађане да се придруже.

Полазак у Ниш је планиран за суботу, 27. јуна, у касним вечерњим часовима, а због планирања и организације путовања заинтересовани треба да се пријаве за путовање најкасније до 19. јуна.

“Пријаве се могу извршити директно у канцеларији Борачке организације 'Илиџански борац' у улици Војоводе Радомира Путника два – прекопута улаза у Општину Источна Илиџа или на телефон 057/317-399”, саопштено је из ове организације.

У саопштењу се наводи да се обавезе пријављивања односе и на лица која одлуче да путују властитим превозом, док је за кориснике аутобуског превоза број мјеста ограничен.

“Напомињемо да је ријеч о прилично дугом и напорном путу у релативно кратком временском року, те стога молимо да се не пријављују лица која нису доброг општег здравственог стања”, поручују из “Илиџанског борца”.

Доктор Миодраг Лазић, директор Ургентног центра у Нишу и ратни хирург у Републици Српској током протеклог Одбрамбено-отаџбинског рата, преминуо је 14. априла у болници у Нишу од вируса корона, а сахрањен је 18. априла на нишком Новом гробљу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана