Dodik: Napravićemo bolje Šipovo

Srna
Dodik: Napravićemo bolje Šipovo

Šipovo - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Šipovu da bi volio da u Republici Srpskoj svako mjesto bude jednako srećno i pozvao stanovnike te opštine da se vrate stazi razvoja i glasaju za odborničku listu SNSD-a.

"Šipovo je dokaz da Savez za promjene ne znači napredak već sunovrat, vi to najbolje osjećate. Zaustavili ste razvoj, infrastrukturu i oni koji žele da se vrate stazi razvoja, neka glasaju za našu listu, za divne ljude, ostvarene u svojim poslovima, koji žele da ovaj grad bude bolji", rekao je Dodik na tribini SNSD-a u Šipovu.

On je istakao da želi bolje Šipovo i da su rezultati tamo gdje je SNSD.

"Hoću da s vama napravim bolje Šipovo, da ono bude održivo, da ima smisla, da napravimo sportsku dvoranu, da dovedemo investitore ovdje i još mnogo toga", rekao je Dodik.

On je dodao da je došao da podrži kandidata SNSD-a za načelnika opštine Šipovo Milana Kovača, kao i kandidate za odbornike.

"Došao sam da ih podržim, da vas zamolim da budemo ponovo tim i da idemo dalje, oni imaju moju podršku i Šipovo ima moju podršku, dajte priliku da to pokažem", rekao je Dodik.

Kovač je poručio građanima Šipova da želi da bude načelnik kako bi nastavili zajedno projekte koje su započeli u periodu od 2008. do 2012. godine.

"Uradićemo projekat Lubovo, sportsku dvoranu, dvadeset kilometara afalta u Šipovu. Najjači smo u proizvodnji, trebamo iskoristiti poljoprivredne resurse. Šipovo je puno resursa", istakao je Kovač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana