Bo­re­no­vić: Ne­op­ho­dno stal­no os­vježava­ti lo­kal­ne stra­načke odbo­re­

Srna
Foto: Srna

BA­NjA­LU­KA- Pred­sje­dnik PDP-a Bra­ni­slav Bo­re­no­vić sma­tra da je ne­hodno stal­no os­vježava­nje lo­kal­nih organizacija ove stran­ke, te da je si­gu­ran da će i u Pri­je­do­ru to da­ti do­bre re­zul­ta­te.

Bo­re­no­vić je, na­kon sas­ta­nak sa čla­no­vi­ma Grad­skog odbo­ra PDP-a Pri­jedor, izja­vio da je ovaj odbor odlu­kom Pred­sje­dniš­tva stran­ke dužan da or­ga­ni­zu­je sa­bor na ko­jem će iza­bra­ti no­vo ru­ko­vod­stvo, sa­op­šte­no je iz PDP-a.

"Akti­vnos­ti na or­ga­ni­zo­va­nju sa­bo­ra po­vje­re­ne su Mio­dra­gu De­re­tiću, pri­je­dor­skom advo­ka­tu i čo­vje­ku sa ve­li­kim is­kus­tvom u po­li­ti­ci, ko­ji će sa pred­sje­dni­kom re­gi­onal­nih odbo­ra Izbor­ne je­di­ni­ce je­dan Mi­lan­kom Mi­ha­ji­li­com or­ga­ni­zo­va­ti sa­bor grad­ske or­ga­ni­za­ci­je u na­re­dnih 60 da­na", re­kao je Bo­re­no­vić.

De­re­tić je re­kao da se akti­vnos­ti u ve­zi sa održava­njem sa­bo­ra odvi­ja­ju po pla­nu.

"Pri­družuju nam se no­vi mla­di lju­di ko­ji u PDP-u vi­de vo­lju, želju i ener­gi­ju za pro­mje­na­ma i na­pret­kom. U si­ner­gi­ji sa na­ma is­ku­sni­jim i novim ru­ko­vod­stvom Grad­skog odbo­ra, si­gu­ran sam da ćemo na­pra­vi­ti sta­bil­nu i snažnu or­ga­ni­za­ci­ju", is­ta­kao je De­re­tić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana