Звијезда Бекстрит Bојса оптужен да је силовао аутистичну малолетницу

Г.С.
Звијезда Бекстрит Bојса оптужен да је силовао аутистичну малолетницу

Пjевач Ник Картер је оптужен за силовање малољетне дjевојчице 2001. године, према новој тужби и конференцији за новинаре коју су наводна жртва и њени адвокати одржали у четвртак.

Уплакана Шенон Шеј Рут је на Фејсбук блогу уживо изјавила да ју је, када је имала само 17 година, звијезда Бекстрит Бојса сексуално напао.

"Иако сам аутистична и живим са церебралном парализом, вјерујем да ништа није више утицало на мене нити имало трајнији утицај на мој живот од онога што ми је Ник Картер урадио и рекао", истакла је

Рут је затим навела и које страшне увреде јој је познати пјевач наводно упутио.

"Након што ме је силовао, сјећам се да ме је назвао "рета*дираном ку*ком" и зграбио ме и оставио модрице на мојој руци", истакла је она и додала:

"Картер је покушао да ме уплаши, да ме ућутка… био је гадан и прухетио је", рекла је уплакана Шенон.

Рут је на конференцији за новинаре напоменула да је оклијевала да проговори јер је вјеровала да би могла да "оде у затвор" ако некоме каже шта се наводно догодило.

Наводна жртва је у тужби навела да је била позвана у аутобус за турнеју пјевача послије концерта коме је присуствовала у Такоми, Вашингтону, након што је стајала у реду за аутограм, преноси Телеграф.

Подсјетимо, ово није први пут да је члан дјечачког бенда оптужен за сексуално злостављање.

Године 2017, бивша чланица Deram Мелиса Шуман тврдила је да ју је Картер сексуално напао када је она имала 18 година, а он 22 године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана