Zvijezda Bekstrit Bojsa optužen da je silovao autističnu maloletnicu

G.S.
Zvijezda Bekstrit Bojsa optužen da je silovao autističnu maloletnicu

Pjevač Nik Karter je optužen za silovanje maloljetne djevojčice 2001. godine, prema novoj tužbi i konferenciji za novinare koju su navodna žrtva i njeni advokati održali u četvrtak.

Uplakana Šenon Šej Rut je na Fejsbuk blogu uživo izjavila da ju je, kada je imala samo 17 godina, zvijezda Bekstrit Bojsa seksualno napao.

"Iako sam autistična i živim sa cerebralnom paralizom, vjerujem da ništa nije više uticalo na mene niti imalo trajniji uticaj na moj život od onoga što mi je Nik Karter uradio i rekao", istakla je

Rut je zatim navela i koje strašne uvrede joj je poznati pjevač navodno uputio.

"Nakon što me je silovao, sjećam se da me je nazvao "reta*diranom ku*kom" i zgrabio me i ostavio modrice na mojoj ruci", istakla je ona i dodala:

"Karter je pokušao da me uplaši, da me ućutka… bio je gadan i pruhetio je", rekla je uplakana Šenon.

Rut je na konferenciji za novinare napomenula da je oklijevala da progovori jer je vjerovala da bi mogla da "ode u zatvor" ako nekome kaže šta se navodno dogodilo.

Navodna žrtva je u tužbi navela da je bila pozvana u autobus za turneju pjevača poslije koncerta kome je prisustvovala u Takomi, Vašingtonu, nakon što je stajala u redu za autogram, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je član dječačkog benda optužen za seksualno zlostavljanje.

Godine 2017, bivša članica Deram Melisa Šuman tvrdila je da ju je Karter seksualno napao kada je ona imala 18 godina, a on 22 godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana